top of page

Nedleggelse av mobilselskapet Release sin avdeling i Sandefjord ga nye muligheter for de ansatte

Denne "glad-saken" er fra Sandefjords Blad 29.april 2023.


Alle oppsagte Release-ansatte er i jobb igjen

I januar fikk de ansatte i Sandefjord beskjed om at virksomheten i byen skulle legges ned. Ledelsen i Release ønsket å legge alt til rette for at de raskt skulle få ny jobb, og engasjerte oss i People Vestfold & Telemark til å bistå de ansatte. Vi hjalp dem med planlegging av ny karriere, CV, søknad og intervju-forberedelse. De ansatte fikk også en personlig oppføling etter ønske og behov.På tross av den tøffe situasjonen de var i, var den en topp motivert og dyktig gjeng vi ble kjent med.


Det gleder oss stort at alle nå har fått nye muligheter. Samtidig viser det hvor viktig gode prosesser er når selskap må gjøre slike vanskelige valg. Det er også vesentlig å komme raskt igang med omstillingen for de ansatte.


Er din bedrift i en situasjon hvor dere er nødt til å nedbemanne? Vi har lang erfaring i rådgivning og tilrettelegging av gode prosesser og Release er et strålende eksempel på at det virker. God avslutning av arbeidsforhold gir deg som arbeidsgiver både en god følelse - og ikke minst en god standing i markedet som en ansvarsbevisst og menneskeorientert bedrift.

5 views0 comments
bottom of page