top of page

Kunder vi har jobbet med

About

Vi har vært så heldige å få jobbe med mange ulike kunder og stillinger. Det er motiverende å få innsikt i kundenes forretningsprosesser og behov.

Hvert oppdrag gir oss dypere innsikt!

Les mer om våre kunder og stillingene vi har jobbet med

Christopher Isaksen
CFO Release

«People leverte meget kvalifiserte kandidater og vi oppfatter deres internprosess på kandidatsøk som eksepsjonell og unik. Videre i rekruteringen bistod de som faglige og kvalitative sparringspartnere for Release. Vi er meget fornøyde med gjennomført oppdrag og vil fortsette å benytte People i fremtidige oppdrag.

Kjetil Hognestad
Daglig leder Harmonie

Dette var en veldig spennende prosess for oss. People Vestfold & Telemark har jobbet tett sammen med oss for å finne den riktige kandidaten og vi er veldig godt fornøyde med det de har bidratt med i denne prosessen

Bror-Lennart Mentzoni
Daglig leder Gokstadapotekene

Det var godt å kunne overlate denne viktige oppgaven til People Vestfold og Telemark. De styrte prosess og fremdrift på en betryggende måte og med et utmerket resultat.

Benedicte Eian Iversen
Daglig leder - Gründeriet

Vi er svært takknemlig for deres uvurderlige hjelp gjennom hele prosessen og for at dere har klart å finne den rette profilen som matcher Gründeriet sine ambisjoner fremover.

Øivind og Martin har en unik evne til å sette hele mennesket i fokus! De har sørget for å skape en trygg og god arena for kandidatene som har vært gjennom denne rekrutteringsprosessen 

bottom of page