top of page

REKRUTTERING

Kompetansebasert rekruttering for fremtiden

I People vet vi hvor viktig det er å ha de riktige medarbeiderne på plass for å sikre suksess for virksomheten. Med vår kompetansebaserte og kvalitetssikrede rekrutteringsprosess sikrer vi at du finner akkurat den rette kompetansen, slik at du kan holde fokuset på den daglige driften.

Vi er dedikerte

Vi har innsikt

Vi utfordrer

Vi er ærlige

Rustet til å løse krevende oppdrag

Vår forretningsinnsikt og lange erfaring fra næringslivet gir deg trygghet for at vi forstår dine behov. I People bruker vi vår kvalitetssikrede rekrutteringsmetodikk, og vårt nettverk av spesialkompetanse og kandidater. Det sikrer vellykkede rekrutteringer i et market preget av stor konkurranse om de gode hodene.

Transparent prosess

For å få god innsikt over dine behov må vi bli kjent med virksomheten din. Dette gjør vi gjennom en grundig analyse av din organisasjon og din kultur, samt tjenestens profil og behovet du har. Vår rekrutteringsprosess er preget av ærlighet og åpenhet. Vi har hele tiden en tett dialog slik at du føler deg trygg og alltid har god innsikt i prosessen.

Bare 24 prosent.png
Vi jager de beste hodene

Det holder ikke lenger å bare annonsere etter nye medarbeidere. Ferske tall viser at mer enn 7 av 10 kandidater er passive. For å finne de beste kandidatene må de som ikke aktivt søker jobb bearbeides. Våre hodejegere identifiserer og motiverer kandidater til å søke din stilling. Ofte må man kombinere ulike virkemidler, og vi gir deg alltid råd om hva som virker best for din prosess. Du kan stole på at vi alltid har ditt beste i tankene, og ikke selger inn unødvendige aktiviteter.

bottom of page