top of page

Release - det bærekraftige mobilselskapet

Updated: May 24, 2023

Release er det bærekraftige mobilselskapet som sørger for at mobiltelefoner blir mindre belastende for miljøet ved at de får forlengede liv.


Vi søker nå Senior Finans Controller


Vi tilbyr en utfordrende og interessant posisjon der du vil være en del av et fleksibelt, mangfoldig og virkelig fremoverlent arbeidsmiljø, bestående av svært kompetente og engasjerte kolleger med et positivt pådriv for å gjøre en forskjell.


Stillingen er nyopprettet og vil være en del av vårt skandinaviske team som jobber sammen mot vår visjon – Å gjøre bruktmarkedet til førstevalget. I denne stillingen vil du jobbe tett med CFO på tvers av selskapets datterselskaper. Rollen er en utfordrende, praktisk, dynamisk og omfattende rolle som dekker områder som ekstern og intern finansiell rapportering, konsolidering, prosessforbedringer, analyse av økonomiske data, oppfølging og støtte datterselskapers finansieringsteam og gi støtte til utarbeidelse av konsernbudsjett.


Som Senior Finans Controller vil du være en del av et energisk team og vil samarbeide tett med ledelsen i Release. Stillingen er en sentral ressurs i økonomiteamet og vil rapportere til CFO.
30 views0 comments
bottom of page