top of page

People-kjeden har kommet til Vestfold

Foto: Visit Vestfold
Foto: Visit Vestfold

Nå er de ansatte og bedriftskultur viktigere enn noensinne. Korona-pandemi har skapt ringvirkninger i hele samfunnet, og ikke minst medført stor usikkerhet i arbeidsmarkedet. Arbeidsgivere må nullstille seg, og for mange er sikring av videre drift første prioritet. Men omstillingstider gir også nye muligheter. Kompetanseheving og utvikling av medarbeidere, kultur, nye tjenester og produkter, investeringer for fremtiden kan gi bedriftene konkurransefortrinn.


Rekrutteringstjenester og rådgivning generelt er kjent for å være kostbart, men det bør det ikke være. Vi ser på bransjen med nye øyne, og skreddersyr løsninger for våre kunder.

People Vestfold er en del av Norges største kjede av lokale rådgivnings- og rekrutteringsbyråer. People Vestfold har sterk lokal forankring og tilhørighet, og kjenner jobbmarkedet i regionen. Vi er 5 medarbeidere med bred kompetanse fra næringslivet, og via vårt store nettverk har vi ekspertise innen de fleste fagområder. Det at vi i People Vestfold har bakgrunn fra lederstillinger i mange ulike bransjer gjør at vi kan være en god sparringspartner i dagens utfordrende situasjon. Vi har sittet på samme side av bordet som virksomhetene, og brenner for at de skal lykkes.


Vi har tro på mulighetene i arbeidsmarkedet!MENNESKENE ER DEN VIKTIGSTE INVESTERINGEN DU GJØR People Vestfold er en komplett tjenesteleverandør innenfor rådgivning, rekruttering, konsulenttjenester og bemanning. Vårt mål er trygghet og lønnsomhet. Med lang erfaring og dyp kunnskap om forretningsutvikling, rekruttering, innovasjon, bærekraft og ledelse bistår vi til å løse dine utfordringer.  Våre leveregler:

  • Vi skal alltid være ærlige, respektfulle og åpne

  • Vi skal alltid velge de riktige løsningene for våre kunder

  • Vi skal alltid være effektive, tilgjengelige og følge opp i alle ledd

4 views0 comments
bottom of page