top of page

Bli kjent med Stein Olav Kåsa - vår nye kollega i TelemarkVi er stolt av å presentere Stein Olav Kåsa som vår nye kollega. Han har en spennende bakgrunn og kompetanse, og styrker laget vårt på flere områder.


Stein Olav har nylig flyttet «hjem» til Porsgrunn etter 30 år i Oslo, Bærum og Stockholm.

Gjennom disse årene har han rukket å bekle nær sagt enhver stilling innenfor en salgs og markedsorganisasjon.


De senere årene har han primært dedikert seg til utgivelse av magasiner, der han i mange tilfeller har fungert som en enmanns redaksjon, med ansvar for samtlige oppgaver knyttet til produksjon og utgivelse.


Nettopp disse allround-egenskapene er karakteristiske for Stein Olav.


Gjennom hans karriere har han opparbeidet seg en helhetlig forståelse av hele verdikjeden i et selskap. Fra idefase og konsepter, til gjennomføring og analyser.


På privaten er han glødende opptatt av kommunikasjon, politikk, historie, teknologi og generell samfunnsutvikling.


Denne samfunnsinteressen og kunnskapsbasen for øvrig setter han gjerne inn i en forretningsmessig kontekst i møte med kunder.


Kåsa mener at en dypere samfunnsmessig forståelse er stadig viktigere i en tid da bedriftenes rammebetingelser endrer seg raskere enn noen gang. Dette stiller stadig høyere krav til aktører i næringslivet. Både i forhold til rekruttering og langsiktig planlegging.


Som rådgiver ønsker han derfor å være en sparringspartner som i tett dialog, bidrar til gode beslutninger som skaper varig verdi.


Stein Olav mener at ethvert oppdrag er unikt, og at det løses best gjennom god forretningsforståelse, bred kommunikasjonsfaglig kompetanse, glødende engasjement og målrettet innsats.


Når Stein Olav ikke jobber befinner han seg helst på hytta i Valdres, eller i båt et eller annet sted i Telemarks-skjærgården på jakt etter sjøørret og gode naturopplevelser.

29 views0 comments
bottom of page